El PP exigeix que s’incloga a Alcalà al Patronat de Turisme

Martínez: "Es tracta d'una de les poblacions amb major vocació turística i és un greuge sense precedents".

El grup popular en la Diputació de Castelló ha exigit que “de forma immediata” els socialistes rectifiquen i incloguen a la localitat d’Alcalà en el Patronat de Turisme. Els populars ja van exigir en la constitució del patronat que es rectifiqués aquest “imperdonable oblit” però “vist que han passat els dies i no ho fan, reiterem aquesta petició”, ha explicat el diputat provincial, Andrés Martínez.

Per a Martínez aquest menyspreu “ha generat un gran malestar entre els empresaris turístics d’Alcalà per la incertesa que generen aquests tipus de decisions”, ja que deixar fora al municipi del Patronat pot suposar “deixar fora de les estratègies turístiques” a una població amb un evident impuls turístic.

Justament Alcalà compta amb moltes empreses turístiques i desenvolupa programes i accions de dinamització turística per a generar oportunitats econòmiques amb el seu elevat patrimoni, les seues platges i la seua gastronomia. A més, és la localitat en la qual s’ha construït l’últim hotel de la província.

Alcalà sempre ha format part del consell plenari del Patronat, per la qual cosa el diputat ha exigit avui que “se solucione aquesta qüestió que ens sembla un greuge i un menyspreu”.