martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

6 d’octubre torna “El Mercat de la Mar” a Borriana

Amb 220 parades que comercialitzaran els seus productes variats fins a l'arribada del pròxim estiu.

El Mercat de la Mar de Borriana tornarà a instal·lar-se  en la zona de la platja de l’Arenal a partir del pròxim diumenge 6 d’octubre, que serà la primera jornada de la tercera temporada completa de gestió municipal i pública. Les 220 parades adjudicades començaran a comercialitzar els seus productes variats als centenars de persones que acudeixen cada diumenge, fins a l’arribada del pròxim estiu, quan de nou tanque les seues portes.

La regidora de Comerç, Sara Molina, ha destacat “les notables millores que ha suposat la municipalització del servei i la gestió pública, que es poden comprovar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar”.

Sara Molina ha recordat que l’equip de govern va iniciar fa tres anys el procés de municipalització del servei per a “acabar amb totes les irregularitats que fins a aqueix moment s’estaven cometent per la gestió privada del Mercat” i que segons ha assegurat, “tenia tot tipus de deficiències quant a la gestió del nombre de parades i la desorganització pel que fa a la instal·lació”.

La regidora ha mostrat la satisfacció de l’equip de govern amb la pròxima obertura, el dia 6 per tercer any consecutiu, de la gestió pública del Mercat de la Mar en la zona de la platja de l’Arenal, que ha suposat la millora i optimització de les instal·lacions. La qual cosa va implicar la col·locació d’un tancament complet de la zona per a evitar que determinats residus es depositaren a la platja, o el pintat de les diferents zones en que es divideix el Mercat i que han millorat ostensiblement la seua organització i capacitat per a atendre els usuaris i les usuàries.

D’aquesta forma, diumenge que ve tornaran a ser les 220 parades amb autorització municipal les que se situen en les diferents zones del Mercat de la Mar que mantindrà la seua divisió zonal dependent dels articles que cada parada comercialitza.

La regidora de Comerç ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidirà, igual que en les anteriors, “tant en la conservació de l’espai i entorn en què se celebra el Mercat, com en la conscienciació tant dels venedors i les venedores com de les persones usuàries”.

Últimas noticias

Contenido relacionado