domingo, 16 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’aeroport de Castelló implanta mesures de seguretat sanitària enfront de la COVID-19

Instal·la mampares protectores i senyalística per a preservar la separació entre persones, a més d'emplaçar dispensadors d'hidrogel.

L’aeroport de Castelló està implementant noves mesures de seguretat, higiene i informació destinades a protegir als passatgers i passatgeres i al personal de les instal·lacions enfront de la COVID-19, amb vista a la pròxima recuperació de l’activitat comercial.

L’aeroport ultima l’emplaçament en la terminal de diversos elements encaminats a complir les normes de distanciament interpersonal i a afavorir que hi haja el menor contacte social possible.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que totes estes actuacions, que se sumen a les ja implantades, “s’ajusten a les normes i recomanacions dictades per les autoritats sanitàries, amb la finalitat d’oferir les màximes garanties de seguretat als usuaris i treballadors de l’aeroport”.

Amb este objectiu, en els últims dies s’han instal·lat mampares protectores en tots els taulells i filtres de seguretat. També s’ha col·locat senyalística en el sòl per a marcar la separació entre persones en els punts d’espera, així com per a canalitzar de manera ordenada el trànsit dels passatgers dins de la terminal.

A més, s’han habilitat dispensadors de gel hidroalcohòlic en les àrees de facturació, embarque, oficines d’atenció al públic, entrades de la terminal, punt d’informació, zona de recollida d’equipatges i filtre de seguretat.

D’altra banda, de cara a la represa de l’operativa comercial, es reforçarà la informació sobre les mesures higièniques i de distanciament social que han de seguir els usuaris mitjançant cartelleria, megafonia i pantalles, així com a través dels canals de comunicació digital del mateix aeroport.

Entre altres qüestions, s’incidirà en l’obligatorietat de portar la màscara dins de la terminal, a més d’instar els viatgers i viatgeres a passar a la zona d’embarque al més prompte possible i recomanar als acompanyants que no accedisquen a l’interior de l’edifici.

Les actuacions que s’estan duent a terme formen part del pla de contingència de l’aeroport, un document que fixa els passos a seguir per a una progressiva volta a l’activitat i que incorpora les directrius i recomanacions de seguretat sanitària.

El pla de contingència s’actualitza de manera periòdica, per la qual cosa recollirà i aplicarà totes aquelles noves mesures de protecció i seguretat enfront de la COVID-19 que dicten els organismes competents.

Les mesures que s’estan posant en marxa se sumen a les ja implantades des de l’inici de la crisi sanitària. Entre altres qüestions, s’han incrementat les mesures de neteja i desinfecció en les zones comunes de l’aeroport, on hi ha més risc pel trànsit de persones.

Últimas noticias

Contenido relacionado