martes, 30 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Treballadors del Centre de Salut Carinyena de Vila-real denuncien el “fred insuportable” per a pacients i personal

El sindicat CSIF explica que el problema de la climatització "ve de fa mesos" sense que la conselleria de Sanitat haja posat solució.


La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denúncia que les gèlides temperatures que es donen en el Punt d’Atenció Continuada del centre de Salut Carinyena de Vila-real són incompatibles amb la prestació d’una atenció sanitària de qualitat, ja que no es compleix amb les condicions ambientals per als llocs de treball establertes per la legislació vigent en matèria de matèria de seguretat i salut.
El sindicat explica que el problema de la climatització “ve de fa mesos” sense que la conselleria de Sanitat haja posat solució.

CSIF ja va advertir de la necessitat de canviar els equips per a poder garantir unes condicions de treball dignes per a la plantilla i perquè els pacients, que suporten llargues esperes i condicions molt restrictives per la pandèmia del COVID19, “no hagen de sofrir, a més dels seus símptomes, els que porten aparellats les temperatures extremes i que poden acabar agreujant el seu estat de salut i generant noves patologies”.
La Central Sindical lamenta la falta d’inversió en Atenció Primària per la part de la Generalitat i insta l’administració a “no complicar més les coses amb la seua passivitat i deixadesa” i sol·licita una solució urgent per a este centre de salut que és el primer servei d’accés a urgències mèdiques dels veïns de Vila-real.

Últimas noticias

Contenido relacionado