miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Quatre detinguts per robatoris en diversos immobles d’Altura i Borriol

En el marc del Pla per a combatre els fets delictius en les explotacions agrícoles i ramaderes de la província, la Guàrdia Civil ha detingut en dues operacions diferents a 2 persones i investiga a altres 2 com a possibles autors de dos delictes de robatori ocorregut en una caseta de camp de la localitat d’Altura i en un domicili a Borriol.

En la primera operació, en la localitat d’Altura, durant el mes de setembre en curs la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per a la localització dels possibles autors de la sostracció de dos bateries i un convertidor elèctric de l’interior d’una caseta de camp.

Després de la realització de nombroses perquisicions els Guàrdies Civils van esbrinar
que dos homes havien accedit a l’interior fent fallida la tanca metàl·lica perimetral i arrancant una reixa metàl·lica d’una finestra, on van sostraure dues bateries valorades en 540 euros i un convertidor valorat en 840 euros que servien de proveïment en l’habitatge.

Fruit de les investigacions practicades van donar com a resultat la localització en un centre de reciclatge els efectes sostrets, procedint a l’aprehensió dels mateixos i al lliurament al seu legítim propietari.

Posteriorment la Guàrdia Civil va aconseguir identificar, localitzar i detindre a dos homes d’edats compreses entre els 35 i 47 anys, com a suposats autors d’un delicte de robatori amb força.

La col·laboració ciutadana ha sigut important per a l’esclariment dels fets.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc de Segorbe.

En la segona operació, efectius de la Guàrdia Civil d’Orpesa, van iniciar durant el mes de juliol una operació, amb motiu del robatori a l’interior d’un habitatge de la localitat de Borriol, on autors desconeguts havien trencat el cristall de la porta d’accés al domicili i una
vegada dins, havien sostret diversos efectes personals i diners en efectiu.

Com a fruit de les investigacions van comprovar que estes mateixes persones, intentat accedir al domicili s’havien lesionat, produint-se corts, per la qual cosa van haver de ser atesos per facultatius sanitaris, la qual cosa va portar als Guàrdies Civils a identificar, localitzar i investigar a dos homes com a suposats autors d’un delicte de robatori.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip Territorial de Policia Judicial d’Orpesa.

Últimas noticias

Contenido relacionado