El grup XTREM d’Almenara realitza una jornada de neteja

El grup de senderisme del Club Xtrem d'Almenara va realitzar una jornada destinada a la neteja de sendes i zones muntanyenques titulada "Cuidem la Muntanya" que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

Així una trentena de persones van participar en la jornada, subdividint-se en dos grups per a afrontar dos llocs diferents. Així un equip va actuar en la zona de darrere del Castell per la senda de baix fins a la Pampa i l’Ecoparc, mentre que un segon grup es va centrar en la zona del tallafoc per la carretera de la platja fins al Castell per la part est, ajuntant-se els dos grups a l’altura de la farinera. Posteriorment va haver-hi un esmorzar fi de treball després d’una jornada on es van recollir nombrosos residus de tota mena, plàstics o filferros.

Des de la Secció de Senderisme del Club Xtrem d’Almenara es pensen programar noves eixides per a netejar i cuidar l’entorn donada la positiva experiència realitzada, ja que cal “retirar tot allò que tira la gent que no respecta la muntanya, que ha d’estar cuidada i neta”. Per això es vol continuar insistint que no s’han de tirar cap mena de residus en les zones muntanyenques.