miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PSPV de Nules treballa per a “superar la paràlisi del Govern municipal”

El Grup Municipal Socialista de Nules ha iniciat una ronda de contactes institucionals “per a abordar projectes, iniciatives i actuacions que puguen fer de Nules un lloc millor on viure”, segons ha explicat el portaveu municipal i secretari general del PSPV a Nules, Adrián Sorribes.

La primera d’estes reunions s’ha celebrat a Nules i ha comptat amb la presència de la diputada autonòmica i portaveu adjunta del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Sabina Escrig, una trobada al qual també ha acudit el regidor socialista Antoni Romero.

El portaveu socialista a Nules s’ha mostrat satisfet amb esta primera presa de contacte “amb l’objectiu de buscar la col·laboració del Consell en projectes que servisquen per a dinamitzar la nostra localitat i per a superar la paràlisi municipal a la qual ens ha abocat l’actual Govern”, ha lamentat Sorribes.

La ronda continuarà durant el mes d’octubre per a “traslladar demandes i propostes que milloren la qualitat de vida deels nostres veïns i veïnes” i amb la voluntat de “comptar amb la col·laboració d’altres institucions davant la desídia que mostra l’alcalde”.

Sorribes ha recordat que el Govern de Pedro Sánchez ja ha tret a informació pública el projecte bàsic per a l’estabilització del tram de costa de les Marines, un document tècnic que contempla una inversió de 3,4 milions d’euros amb la prolongació de quatre espigons i l’aportació de sediment fins a aconseguir una amplària mínima de platja de 30 metres. “Sabem que el procediment administratiu encara no ha acabat però este pas avant demostra el compromís d’un Govern socialista amb Nules”, ha defensat Sorribes.

Un altre dels projectes als quals s’ha referit Sorribes és la liberalització de l’AP7 i la gratuïtat de l’autopista, un fet històric que es produirà a partir de l’1 de gener de 2020 després que el Consell de Ministres del passat mes d’agost autoritzara la licitació de conservació de l’autopista.

Últimas noticias

Contenido relacionado