17:02 - martes, 27 febrero 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Cor Infantil de Castelló busca noves veus

Els xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys que estiguen cursant educació primària als col·legis de la ciutat es podran presentar a les proves que es faran el pròxim dia 6 d'octubre al museu de Belles Arts de Castelló de 16:00 a 20:00 prèvia inscripció per qüestions d'aforament i protocol de seguretat.

El Cor Infantil de Castelló, una proposta musical per a xiquets d’entre 6 i 12 anys, que arriba enguany a la tercera edició, busca noves veus en una convocatòria que tindrà lloc el pròxim dia 6 d’octubre al museu de Belles Arts de Castelló de 16:00 a 20:00 i on els aspirants hauran d’anar acompanyats per un adult.

L’únic requisit per a accedir-hi és la inquietud per la música i pel cant amb la realització prèvia d’una prova d’aptitud en què els menuts cantaran una cançó de la seua elecció a cappella. Això sí, enguany per qüestions de protocols de seguretat sanitària i aforament serà necessària inscripció prèvia a la web preparada per a reservar el torn.

Així, tot i la interrupció per la pandèmia de la COVID, esta formació coral infantil, iniciativa de la regidoria d’Educació de l’ajuntament de Castelló i sota la direcció d’Isabel Villagar que hi ha aconseguit despertar la passió i sensibilitat musical de desenes de xiquets i xiquetes, torna amb força adaptant-se a tots els protocols de seguretat i sense deixar que cap crisi apague estes veus.

A l’aire lliure i amb ‘mascareta per a cantar’

Pel que fa al funcionament d’esta iniciativa, els menuts reben formació musical gratuïta amb assajos un dia a la setmana, que continuaran sent al Museu de Belles Arts de Castelló, encara que enguany amb adaptació a les normatives i amb nous espais alternatius.

Una de les novetats, serà que sempre que siga possible, l’escalfament de les veus es farà al claustre del museu i a més els menuts hauran de guardar la distància i estar amb una “mascareta per a cantar” que els proporcionarà l’ajuntament de Castelló des de la regidoria d’Educació.

L’assaig tindrà lloc al saló d’actes, amb llocs fixes assignats per cada membre del Cor Infantil i amb la distància de seguretat establerta i per a evitar portar qualsevol objecte, les partitures es projectaran a la pantalla perquè tots els xiquets i xiquetes puguen seguir-les.

Últimas noticias

Contenido relacionado