sábado, 20 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’ajuntament de Castelló recorda en un bàndol la “prohibició de celebrar la Nit de Sant Joan”

L'escrit recorda les limitacions d'estacionament als voltants de les platges així com els controls que s'establiran i les sancions previstes per incompliments.

L’ajuntament de Castelló ha publicat en un bàndol Municipal de l’alcaldessa el recordatori de la suspensió dels actes de la Nit de Sant Joan.

20200623_Publicaciu00f3n_Bando_BANDO-NOCHE-DE-SAN-JUAN-v02

L’escrit, que es pot consultar a la seu digital de l’ajuntament, recorda que està prohibit encendre fogueres a les platges així com accedir-hi amb material inflamable, i altres objectes com vidre o llandes, sota sancions d’entre 750 i 1.500 euros.

També es recorda que un dispositiu policial de vigilància i control d’accessos vetlarà pel compliment de la normativa i evitarà aglomeracions. Pel que fa a l’estacionament es restringirà des de la rotonda de l’aeroclub fins al terme de Benicàssim, a partir de les 20.00 hores.

Recordatori de les normes en la Nit de Sant Joan a Castelló

A més, també s’indica que la Policia Local establirà controls d’alcoholèmia i drogues als voltants i vies d’accés a la costa. De la mateixa manera es recorda que la màxima prioritat és prevenir possibles contagis, per la qual cosa s’ha d’evitar la celebració d’actes multitudinaris.

Últimas noticias

Contenido relacionado