martes, 30 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Un detingut a Benicarló quan es disposava a robar a una empresa

El detingut havia realitzat un buit pel sostre desmuntable del local per a accedir a l'empresa.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor d’un delicte de robatori en grau de temptativa de l’interior d’una fàbrica de la població de Benicarló.

Amb motiu dels serveis que es tenen establits per a les labors de prevenció i protecció de la seguretat, i en concret els dedicats a combatre els robatoris i furts en empreses i locals, els
guàrdies civils pertanyents a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC), en passar per una empresa de Benicarló, es van adonar d’una alerta sonora en un local dedicat a la construcció.

Els agents van procedir a verificar l’alarma, sent en aqueix moment quan van observar a una persona que vestia de fosc i amb el rostre ocult que eixia del local per un buit que havia realitzat pel sostre desmuntable per a accedir al seu interior.

En adonar-se de la presència policial es va donar a la fugida i després d’un intens seguiment per diversos carrers de la zona, va poder ser detingut, tractant-se d’un home de 35 anys com a suposat autor d’un delicte de robatori en grau de temptativa.

Les diligències instruïdes, al costat del detingut seran entregades en el jutjat de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC).

Últimas noticias

Contenido relacionado