martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

‘Piratas del Caribe’ desembarquen a les Coves de Sant Josep per a Halloween

Les entrades ja estan a la venda, només online, al web www.covesdesantjosep.es.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat les visites especials de Halloween de les Coves de Sant Josep, que enguany estaran inspirades en la saga cinematogràfica d’aventures ‘Pirates del Carib’, en concret en la primera pel·lícula.

El conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, ha destacat que “hem volgut innovar i oferir una temàtica mai vista dins d’estes celebracions”.

El dijous 31 d’octubre hi haurà cinc torns de visites teatralitzades, 19.00, 20.00, 22.00, 23.00 i 0.00 hores, amb una durada aproximada de 50 minuts, i el divendres 1 de novembre hi haurà set torns de visites tematitzades,10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 15.30, 16.30 i 17.30 hores, també durant 50 minuts.

La visita “s’aparta del terror per a fer-la més familiar i atractiva”, ha dit García. Per a açò s’ha implicat tot el personal de les Coves de Sant Josep, que, juntament amb actors professionals, recrearan este univers fantàstic. Els visitants que assistisquen disfressats a gaudir d’este espectacle a més rebran un obsequi especial com a regal.

Les entrades ja estan a la venda, només online, al web www.covesdesantjosep.es. L’objectiu d’esta edició és “atraure els turistes durant estos dos dies festius”, alhora que “oferir una proposta d’oci diferent dels vallers i valleres, que segur que se sorprendran de veure el riu subterrani ambientat”, ha conclòs García.

Últimas noticias

Contenido relacionado