domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Maroto (PP) demana la “concentració de vots de la dreta” per a “traure a Sánchez de la Moncloa”

El portaveu del PP en el Senat, ha visitat Castelló on ha afirmat que "hui" tenen la certesa que "el pròxim president del govern s'anomenara Pedro Sánchez o Pablo Casado" i ha cridat a unificar el vot contra un govern socialista.

Amb una crida a la concentració del vot de centredreta “cap a Pablo Casado” i amb referències expresses als simpatitzants de Ciudadanos i Vox per unir-se a la tasca comuna de “traure a Pedro Sánchez de la Moncloa”, el portaveu del PP al Senat, Javier Maroto ha visitat este dimecres la província de Castelló.

Marota ha insistit en la utilitat de “concentrar vots”: “Sabem que si dividim el vot del centredreta, Sánchez es frega les mans”. Així, Maroto ha reiterat que el punt d’unió comú de CiudadanosVox i PP, ha de transformar-se en el suport a l’alternativa més útil per tots eixos votants que no volen repetir els resultats dels últims comicis. De fet, Maroto ha assegurat que “hui”, respecte a les anteriors Generals, el PP té “la certesa” que “el pròxim president del govern s’anomenarà Pedro Sánchez o Pablo Casado“.

També, Maroto, fent-se ressò a les declaracions de la presidenta del PP a la CV, Isabel Bonig, s’ha referit al hermaníssimo del President Puig, afirmant que el cas  s’escolta tan alt a Madrid com a la Comunitat Valenciana”.

El portaveu en el Senat del PP, Javier Maroto, ha estat acomanyat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el president provincial, Miguel Barrachina, la presidenta local, Begoña Carrasco i els candidats nacionals.

Bonig, que hi ha agraït la presència del seu company a Madrid, ha parlat de la situació econòmica que s’espera de “desacceleració” i ha explicat algunes de les mesures que proposa el PP: “Suprimirem per llei successions, donacions i patrimoni, reduirem IRPF i societats, baixarem les cotitzacions socials i eliminarem l’impost sobre actes jurídics documentats.

En concret, la presidenta del PP a la CV s’ha compromés a “baixar un 7% l’IRPF a totes les persones que cobren menys de 35.000 euros anuals”, una mesura que ha afirmat, afectaria “2 milions de valencians”.

Últimas noticias

Contenido relacionado