domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Laura i Zahira brillen amb llum pròpia a les festes de Benassal

Laura Badal i Zahira Martí van viure anit en la plaça major la presentació com a reines de les festes d’Agost en honor a Sant Roc, patró de Benassal. En l’acte Laura va estar acompanyada acompanyada per Gabriel Morales i desfilà de la mà de la suea cort: María Beltrán, Irati Bort, Marina Branchadell, Beatriz Fabregat, Sonia Ferrer, Gemma García, Ivana Pasíes, Natàlia Pitarch, Paula Prades, Elia Sanjuan i Lidia Vives.

Zahira, la representant infantil de les festes, ha comptat este any de la companyia de Carles Puig i d’una nombrosa cort formada per Gemma Beltrán, Laura Beltrán, Natalia Bou, Carla Corella, Paula Medina, Andrea Montero, Ainara Puig, Lucía Sales i Jana Segura.

La corporació municipal en ple, encapçalada per l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, va ser testimoni d’excepció d’un esdeveniment on Laura i Zahira eren les estreles que més brillaven en la nit benassalenca.  Tampoc va faltar la presència d’autoritats i un mantenidor d’excepció, l’expresident de la Diputació de Castelló Javier Moliner.

Este acte, junt al “chupinazo” del dissabte de matí, suposen el tret d’eixida a nombrosos actes taurins, musicals i lúdics. El diumenge tindrà lloc la Crida i la hissada de bandera de Benassal pels Kintos 2019, que donarà pas a una setmana de festes que conclurà el diumenge 1.

Últimas noticias

Contenido relacionado