martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Ajuntament potencia el Castell d’Onda com a recurs turístic amb la posada en marxa de visites guiades gratuïtes

En la Tourist Info s'han incorporat un grup d'informadors que prestaran un servei d'informació i recepció de visitants.

L’Ajuntament d’Onda continua apostant per consolidar el municipi com a destinació turística amb la posada en marxa de visites guiades gratuïtes al Castell durant tota la setmana.

L’objectiu, segons l’edil de Promoció Econòmica, María Baila, és “sumar valor afegit a la fortalesa musulmana per a convertir-ho en recurs turístic de primer nivell i, així, atraure més visitants”. El servei comença hui coincidint amb la incorporació a l’oficina de turisme d’Onda d’un grup d’informadors turístics que prestaran servei d’atenció, informació i recepció de visitants.

Balla indica que: “l’Ajuntament busca aconseguir la “Q” de qualitat per a convertir a Onda en referent turístic”. A més,”la incorporació de visites guiades gratuïtes al Castell era l’única cosa que ens faltava per ressaltar quant a promoció de la fortalesa”.

El Castell d’Onda, més conegut com de les 300 torres està en una posició estratègica a 289 metres d’altura, regala al visitant unes magnífiques panoràmiques del mar Mediterrani i de les poderoses muntanyes de l’interior que té com a teló de fons els parcs naturals de la Serra de Espadán i de Penyagolosa.

Horaris de les visites guiades

Les visites guiades a l’interior del castell seran de dilluns a dissabte a les 12.00 i a les 19.00 hores. Els diumenges i festius s’ofereix una única cita, a les 12.00 del migdia. Tindran una durada de 45 minuts, en la qual s’inclourà una activitat en el museu molt interessant.

Últimas noticias

Contenido relacionado