martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Uixó presenta la I Cursa Solidària 5K Andrea Callau Serrano

La Vall L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les festes del Pilar han presentat la I Cursa Solidària 5K Andrea Callau Serrano, que se celebrarà el 5 d’octubre a les 9.00 hores amb eixida des de la plaça de la Rambla. El recorregut constarà de dues voltes per un circuit circular pels punts més emblemàtics dels barris de la Pilarica, Sant Vicent i l’Assumpció i els beneficis es destinaran íntegrament a l’Associació Contra el Càncer la Vall.

La regidora d’Esports, Mar Arzo, ha assenyalat que “des del primer moment que ens van fer la proposta decidim col·laborar i treballar conjuntament perquè és per una bona causa i uneix l’esport amb la solidaritat”. Una ona solidària a la qual també s’han sumat “molts comerços i entitats” als quals ha agraït la seua contribució.

Des de la comissió de les festes del Pilar, Carles García ha destacat que esta jornada “volem que siga un dia de festa i de germanor entre la gent que coneixíem a Andrea i gaudim d’ella i de les seues ganes de viure” alhora que una oportunitat “per a recaptar fons per a continuar investigant contra el càncer”.

Les inscripcions per a la Cursa Solidarà 5K Andrea Callau Serrano tenen un preu de 5 euros i es poden fer en C&C Sport (plaça de l’Assumpció) o Gimnàs Woodbox (polígon la Vernitxa). Al final hi haurà un avituallament i música amb Saúl Corma i al llarg del recorregut les xarangues La Bomba Xou i Suc Pa Traure estaran animant.

La carrera es pot fer corrent, caminant o si no es pot participar realitzar un donatiu en les diferents taules que se situaran en la plaça de la Rambla amb voluntaris de l’Associació Contra el Càncer la Vall i de les festes del Pilar. Per a finalitzar, tant Arzo com García han animat a tots els vallers i valleres a col·laborar en esta cita solidària.

Últimas noticias

Contenido relacionado