viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Uixó obri un procés participatiu per a millorar el Mercat Municipal

La Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció de 15.000 euros per a redactar un pla director per als pròxims 10 anys.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció de 15.000 euros per part de la Generalitat Valenciana per a la redacció d’un pla director per al Mercat Municipal. El regidor de Comerç, Jorge García, ha explicat que aquest document “marcarà el futur d’aquesta infraestructura per als pròxims 10 anys i traçarà les línies a seguir per a dinamitzar la seua activitat i que siga un referent a la nostra ciutat i en les de voltant”.

L’objectiu d’aquest pla és “conjugar el servei tradicional de qualitat i proximitat amb la modernitat”. Per això s’ha obert un procés de participació per a recollir l’opinió de la ciutadania, fent a tots els valleros i valleras partícips “de les millores que es duran a terme i adaptar-les a les seues necessitats i demandes”.

De fet, ja s’ha celebrat una reunió prèvia amb els representants dels venedors del Mercat Municipal i en les pròximes setmanes un equip de tècnics mantindrà entrevistes amb tots els venedors. A més durant tot aquest mes de setembre i fins a mitjan octubre es realitzaran enquestes en paper als clients i a través de les xarxes socials i de la web de l’Ajuntament a la ciutadania en general.

Els resultats d’aquest procés participatiu “ens permetran fer els canvis necessaris per a millorar el servei, diferenciar-lo i fer-lo més atractiu”, ha assenyalat García. I aquesta serà el full de ruta a seguir durant la legislatura “perquè impulsar el Mercat Municipal és un dels reptes principals que tenim en l’àmbit comercial i per a això considerem fonamental escoltar a les persones, ho utilitzen o no per a saber perquè no ho fan”.

ENLLAÇ A l’ENQUESTA: https://forms.gle/wjjGTLovY5UmR6WL8

Últimas noticias

Contenido relacionado