martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Uixó concedeix 50.000 euros en subvencions a 31 entitats socials

La quantitat ha augmentat un 79% des de 2015 en una clara aposta per fomentar les iniciatives organitzades de participació.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha aprovat la concessió de les subvencions a les entitats socials, veïnals, de dones, jubilats i de participació ciutadana. En total s’han destinat 50.000 euros a 31 entitats, en una clara aposta “pel teixit social i per fomentar les iniciatives organitzades de participació”, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Des de 2015 la quantitat total que es dedica a aquestes ajudes ha augmentat un 79% (de 27.000 euros als 50.000 actuals). Així mateix, el nombre d’associacions que es beneficien també ha crescut, en passar de 26 a 31. Arter ha destacat que aquestes mesures responen a “la voluntat de donar suport a l’associacionisme, perquè contribueix de manera activa a la societat i això sempre és positiu per a la ciutat”.

L’any passat també es van introduir millores en el sistema de pagament, la qual cosa ha fet “que més entitats demanden les subvencions, perquè obtenen el líquid per a organitzar les seues activitats abans”. Així, després de l’aprovació s’abona el 80% i després del lliurament de les factures i els justificants de despeses el 20% restant. Anteriorment es pagava un 60% inicial i posteriorment l’altre 40%.

Les entitats beneficiàries han de saber que el primer termini de justificació finalitza el 15 de setembre i el segon el 15 de novembre. Per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte, els representants de les associacions poden personar-se en el departament de Serveis Socials Comunitaris (avinguda Jaume I, número 27).

Últimas noticias

Contenido relacionado