martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Falomir ratifica el suport del govern de l’Alcora al parany

L'alcalde de l'Alcora recorda que enguany s'ha incrementat en un 50% el conveni amb Apaval, a més “se'ls abonarà la quantia pendent de 2018”.

“El parany és una tradició molt arrelada a l’Alcora, que s’ha transmès de pares a fills. A més d’una afició, al nostre poble ha forjat una manera de viure, un hàbit social compartit amb familiars, amics i veïns. En definitiva, el parany forma part de la nostra identitat”.

En vespres de la celebració de la Fira del Mussol, l’alcalde de l’Alcora ha volgut reiterar el suport del seu govern al parany.

Falomir ha recordat que enguany l’Ajuntament ha incrementat en un 50% el conveni de col·laboració amb Apaval, passant de 1.000 a 1.500 €, per a continuar potenciant l’Escola de Reclam de l’Alcora i fomentar les activitats relacionades amb la cultura i tradicions del parany. Aquest conveni es va signar amb el president de l’associació, Miguel Ángel Bayarri, el mes de juliol passat.

A més, el primer edil ha manifestat que “aportarem la quantia pendent de 2018, que no es va poder abonar a Apaval per problemes burocràtics”. D’aquesta manera, ha incidit en què “complim els nostres compromisos”.

Falomir ha recordat que recentment s’ha celebrat el 25 aniversari del Concurs de Reclam de Bocam, una de les iniciatives tradicionals “més consolidades” de l’Alcora. L’alcalde ha lloat la “gran tasca” de l’associació local Amics del Parany, presidida per José Antonio Martín, impulsora de l’esdeveniment.

Últimas noticias

Contenido relacionado