miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Expulsen del PSOE a un regidor de Jérica en ser gravat robant diners de l’Ajuntament

Santiago Cortés ha sigut expulsat del PSPV després de ser denunciat pel presumpte robatori de diners a l'Ajuntament de Jérica.

Santiago Cortés ha sigut expulsat del PSPV després de ser denunciat pel presumpte robatori de diners a l’Ajuntament de Jérica.

L’exregidor de Jérica, presumptament, va robar diners en el consistori procedent de les quotes que els veïns aporten voluntàriament per a la celebració de la setmana taurina del municipi.

Jorge Peiró, alcalde de la localitat, ha assegurat que des de fa un parell de setmanes han notat que faltava diners procedents de les aportacions dels veïns. Per aqueixa raó, van instal·lar una càmera de videovigilància que va gravar al exconcejal del PSPV forçant un calaix.

“Nosaltres som els primers sorpresos pel comportament del ja exregidor, per la qual cosa res més conéixer els fets actuem amb rapidesa i responsabilitat”, expliquen fonts del partit.

“Des del PSPV lamentem el succeït i demanem disculpes a les veïnes i veïns de Jérica per una situació que mai hauria d’haver-se produït”, afigen. Són comportaments que no són admissibles per al partit socialista, que ha actuat de manera immediata i contundent.

Últimas noticias

Contenido relacionado