miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP proposa un front comú en Diputació contra els peatges que el PSOE imposa en l’A-7

El diputat provincial i portaveu, Vicent Sales (PP), presenta una moció per a defensar els drets dels castellonencs enfront de l’afany recaptatori dels socialistes.

“Anem a vetlar pels interessos dels castellonencs i animem a tots els partits a sumar-se a aquesta iniciativa per la protecció de Castelló. Perquè enfront d’els qui planegen imposar peatges en autovies gratuïtes, nosaltres defensem les inversions que culminen infraestructures, garantisquen la sanitat i milloren el benestar i qualitat de vida de la nostra província”.

Vicent Sales, portaveu del Grup del Partit Popular en la Diputació de Castelló, serà l’encarregat de defensar una moció amb la qual el partit anima a la resta de forces polítiques a sumar-se a la defensa dels drets dels castellonencs. “És evident que el PSOE solament pensa a cobrar mentre nosaltres defensem la inversió. Ells prefereixen atacar les economies familiars i gratar-li la butxaca als veïns de la nostra província en lloc d’aprovar inversions que els garantisquen el benestar i serveis que mereixen”.

La moció que el PP ha presentat en Diputació proposa convertir a la institució en un front comú en defensa de la província davant l’amenaça socialista de cobrar per les autovies gratuïtes. “En el cas de Castelló estaríem parlant de la A-7, que Pedro Sánchez no solament ha bloquejat, sinó que a més és incapaç d’aprovar inversions que permeten concloure el tram entre Vilanova d’Alcolea i La Jana”.

Per a Sales, “el PSOE està instal·lat en un desig recaptatori a fi de pagar nòmines d’alts càrrecs i assessors, quan el que demanda la nostra província és la inversió que concloga infraestructures, garantisca serveis i millore prestacions”.

En aquest sentit, considera el portaveu del PP en la Diputació Provincial, “tendim la mà al president de la institució, José Martí, perquè si realment defensa als municipis, no els castigue amb un peatge per l’ús d’autovies que en l’actualitat són gratuïtes”. Per contra, “la qual cosa ha d’és reivindicar que el seu cap de files, Pedro Sánchez, finalitze el tram que queda pendent i que ha decidit bloquejar provocant pèrdues econòmiques i debilitat competitiva a una província que única i lluitadora”.

Últimas noticias

Contenido relacionado