martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alcalà-Alcossebre, a exposició pública

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui sotmetre a informació pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible-PMUS d’Alcalà de Xivert. Durant un termini de vint dies, fins al pròxim 6 de novembre, es podrà consultar la documentació, als Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Alcalà, mitjançant cita prèvia. També s’ha habilitat la consulta al tauler d’edictes i al Portal de Transparència de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert.

El PMUS, finançat a través de recursos municipals i del programa operatiu FEDER amb fons europeus, és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus, per al futur del municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones bicicletes i de vianants, la promoció de l’ús de transport públic i de cotxes elèctrics o la distribució de zones d’aparcament. En el seu procés d’elaboració, s’ha seguit un ampli procés de participació ciutadana, amb reunions sectorials, enquestes i formularis online per afavorir que els veïns de la localitat pogueren aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits pel que fa a la mobilitat.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “en este pla es recullen les necessitats que, a nivell de mobilitat i de foment del transport sostenible, té el nostre municipi. Per al seu desenvolupament, esperem poder comptar amb la participació d’altres administracions, ja que planteja actuacions ambicioses i a desenvolupar a llarg termini”.

Últimas noticias

Contenido relacionado