Una dona mor mentre caminava per la riba del mar a la Platja del Pinar

La persona morta anava acompanyada per un familiar que ha sigut el primer a intentar auxiliar a la dona. Immediatament ha acudit al lloc dels fets un socorrista que ha iniciat les maniobres de reanimació però malgrat la ràpida intervenció dels serveis d'emergències, la dona no s'ha recuperat i els serveis mèdics han certificat la seua mort.

Agents de la Policia Local de Castelló destinats al servei de Platges juntament amb diversos socorristes i els serveis d’emergències sanitàries han intervingut a primera hora d’aquesta vesprada a la platja del Pinar deguda a la mort d’una banyista de 74 anys.

Els fets s’han produït al voltant de les dues de la vesprada quan diversos testimonis han vist com una dona que caminava per la riba del mar al costat d’un familiar s’ha desplomat sobtadament. Immediatament la persona que li acompanyava ha donat la veu d’alarma i ha intentat auxiliar a la banyista inconscient que es trobava a pocs metres de la riba del mar.

Ràpidament ha acudit al lloc dels fets un socorrista que ha tret a la dona de l’aigua i ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar. Al cap de pocs minuts han acudit diversos agents de la Policia Local de Castelló destinats al servei especial de platges i els serveis d’emergències sanitàries els facultatius de les quals han continuat amb les labors de reanimació durant aproximadament quaranta-cinc minuts.

Malgrat això, finalment el metge ha certificat la mort de F.B.E., de 74 anys. Cal destacar que durant tot el matí, en les tres platges de Castelló ha onejat la bandera verda.