miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detingudes dues persones per un delicte de tràfic de drogues en la Vall d´Uixó

Els detinguts portaven 715,90 euros en metàl·lic, així com 8 embolcalls de cocaïna.

La Guàrdia Civil de Castelló ha detingut a un home i una dona com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública en la localitat de la Vall d´Uixo.

Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província, efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC), van procedir a donar l’alt a un vehicle mentre realitzaven un punt de verificació de persones i vehicles.

Tots dos ocupants van mostrar en tot moment una actitud nerviosa, la qual cosa va resultar cridaner als Guàrdies Civils, per la qual cosa van procedir a l’escorcoll superficial d’aquests, localitzant una bossa de plàstic, en l’interior del qual hi havia una xicoteta quantitat d’haixix i marihuana.

Després d’aquest fet, van realitzar un registre a l’interior del vehicle, trobant una bossa que portava la quantitat de 715.90 euros en bitllets fraccionats, així com 8 embolcalls amb cocaïna preparats per a la seua venda.

Per tals fets es va procedir a la detenció d’un home i una dona d’edats compreses entre els 28 i 38 anys com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Últimas noticias

Contenido relacionado