viernes, 24 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló presenta el XII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana

El regidor d’esports de Castelló, Omar Braina, ha assistit a la presentació del XII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana junt amb la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, representants del CRIS Creu Roja de Castelló i Manolo Martin com a representant de la Fundació de Pilota Valenciana.

La primera cita del calendari serà el dilluns 16 de març a les 17.30 h al Trinquet Municipal de Castelló amb la partida de la Lliga Bankia, que enfrontarà a l’equip de Soro III, Fèlix i Héctor al trio format per Marc, Jesús i A. Gimeno que espera reunir a tots els aficionats de la plana. La segona cita serà dimecres al carrer Gràcia, on es farà que torne a rodar la pilota al centre de la ciutat, amb tallers per xiquets i xiquetes i partides d’exhibició dels membres del Club Pilotari Castelló i del CRIS que jugaran a galotxa.

Braina ha destacat el compromís del consistori, a través del Patronat Municipal d’Esports, amb les associacions i col·lectius que fomenten la pràctica de l’esport a Castelló i més concretament “d’un esport tan nostre com és la Pilota Valenciana”. A més a més, ha advocat per la importància de promocionar l’esport del nostre municipi a través d’unes festes tan importants com les de la Magdalena, ja que “estes festes acullen no sols als castellonencs i castellonenques sinó també a gent de tota Espanya, pel que és una bona manera de donar a conéixer este esport tan característic de la nostra terra”.

Per la seua part, la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, ha destacat la importància que ha tingut l’Ajuntament de Castelló a l’hora de promocionar la pilota. A més, ha afegit: “volem convidar a tothom a gaudir de la festa de la pilota i vos esperem dilluns al trinquet i dimecres al carrer Gràcia”.

Últimas noticias

Contenido relacionado