martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Amenacen de mort l’alcaldessa de Castelló des del compte de twitter de l’UJI

L'alcaldesa ha lamentat els fets i ha agraït les mostres de suport rebudes. “És lamentable i preocupant que es produïsquen aquest tipus d'actes intimidatoris que només busquen generar por i inseguretat"

El conter oficial de la Universitat Jaume I ha publicat esta vesprada, al voltant de les 19.40, diversos tuits amenaçant de mort a L’alcaldessa de Castelló. Amparo Marco, a qui també acusen al conter  de corrupta.

Encara que es creu que pot ser un atac informàtic al conter de la institució, no se sap la procedència real dels comentaris publicats a la xarxa.

L’alcaldesa. Amparo Marco,  en declaracions a la premsa ha lamentat els fets i ha agraït les mostres de suport rebudes. “És lamentable i preocupant que es produïsquen aquest tipus d’actes intimidatoris que només busquen generar por i inseguretat i que són absolutament condemnables es dirigisquen a qui es dirigisquen. Les discrepàncies polítiques han de vehicular-se per altres vies, lluny de l’odi i les amenaces. Hem de reflexionar sobre la necessitat de generar debats assossegats i respectuosos en l’àmbit polític que no donen ales a la desraó. D’altra banda, agraïsc les mostres de suport i preocupació que m’han arribat al llarg de la vesprada per part de diferents representants polítics. Els fets ja s’han posat en coneixement de la policia i ara només queda esperar que es depuren les responsabilitats legals oportunes”.

Des del PSPV-PSOE a Castelló ja han informat que respecte al hackeo del compte de Twitter de l’UJI i els missatges amenaçadors cap a l’alcaldessa, “ja s’ha posat en coneixement de la policia nacional perquè s’investigue el cas i es determinen les responsabilitats legals oportunes”

 

Últimas noticias

Contenido relacionado