miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Almenara acollirà el Campionat Nacional de Podenc Andalús i Maneto

La prova, que es realitzarà els dies 1 i 2 de novembre, és la primera vegada que s'organitza fora d'Andalusia.

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat el Campionat d’Espanya de Treball per a Podenc Andalús i Maneto, que se celebrarà els dies 1 i 2 de novembre. A l’acte han assistit l’alcaldessa d’AlmeneraEstíbaliz Pérez; el president de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Raúl Esteban; el Delegat Territorial de Castelló i el Delegat de Competicions, Antonio Museros i Pablo Molina, respectivament; així com el president del Club de Caçadors L’Almenarenc, Fermín Royo.

El campionat d’Espanya de Treball amb podenc Andalús i Maneto, que se celebra per primera vegada fora d’Andalusia, està organitzat per la Real Federació Espanyola de Caça i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Almenara i el Club de Caçadors L’Almenarenc.

Durant uns dies, la localitat d’Almenara es convertirà així en l’epicentre de la caça amb podenc i maneto, atraient una gran afluència d’afeccionats disposats a gaudir de la competició i de l’entorn, que compta amb 42 participants entre les dues categories. L’orografia del terreny per a esta competició és idònia i permet gaudir al màxim d’esta disciplina.

Una de les modalitats de caça més arrelades

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha mostrat la disposició de l’Ajuntament per a tot el que l’organització d’esta prova puga necessitar. Així mateix, ha desitjat que “la prova siga tot un èxit” i ha agraït que s’haja triat el poble d’Almenara per a la celebració d’este campionat nacional perquè “contribueix a portar el nom d’Almenara per tot el país”.

Per part seua, el president de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Raúl Esteban, ha destacat “l’esforç i sacrifici” que suposa l’organització d’este campionat nacional de podenc andalús i maneto, “una de les modalitats de caça més arrelades en tota Espanya i que compta amb molts adeptes”. El president del Club de Caçadors L’Almenarenc, Fermín Royo, s’ha mostrat orgullós d’acollir per primera vegada “una prova d’àmbit estatal, la qual cosa ha suposat tot un honor, però també una responsabilitat”. En este sentit, ha mostrat el seu desig que “puguem gaudir de l’esport de la caça que tant ens apassiona”.

El Campionat començarà el dia 1 de novembre amb la recepció de tots els participants i un sopar de benvinguda. Este esdeveniment és una oportunitat perquè tots els visitants coneguen més de prop este municipi i gaudisquen la bellesa que li envolta, com les muralles, el castell i Els Estanys d’Almenara.

Últimas noticias

Contenido relacionado