martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre sol·licita tornar a tindre representació al Patronat Provincial de Turisme

S'ha traslladat per escrit al president de la Diputació i la diputada provincial de Turisme la necessitat que el municipi no quede fora del Patronat.

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, s’ha dirigit per escrit al president de la Diputació Provincial i president del Patronat Provincial de Turisme, José P. Martí, així com a la vicepresidenta del Patronat i diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, sol·licitant que el municipi torne a formar part del consell del plenari del Patronat Provincial de Turisme, com en anteriors legislatures, en haver quedat exclòs en el llistat de municipis decidits des del propi organisme provincial.

Juan ha recordat que “Alcossebre compta amb una important infraestructura turística i som una de les principals destinacions per als passatgers que utilitzen l’aeroport de Castelló”. A més, “si un dels objectius del Patronat Provincial és fomentar el turisme d’interior, el nostre nucli d’Alcalà fomenta programes i accions de dinamització turística de destinació d’interior, basant-nos en el patrimoni cultural, la promoció de productes agrícoles propis o la gastronomia” .

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre ha mostrat la seva confiança que “es reconsidere l’actual composició del Patronat Provincial i el nostre municipi no es quede sense representació en aquest organisme en el qual es decideixen totes les accions de promoció i difusió que es realitzen a la província a nivell turístic, amb la participació de municipis i sector empresarial. Moltes de les decisions que es prenguen en el Patronat ens influeixen directament ja que del turisme depenen gran part de l’economia del nostre municipi”.

Últimas noticias

Contenido relacionado