domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre renovarà el Pla Estratègic de Turisme per aprofitar el potencial turístic del municipi

La política de gestió dels recursos turístics d’Alcalà-Alcossebre i la implementació de nous productes en aquest àmbit tindrà continuïtat amb la redacció d’un nou Pla Estratègic de Turisme, que entrarà en vigor a la caducitat de l’actual Pla Estratègic de Turisme 2017-2020 . Per part de l’equip de govern ja es preveu la creació d’una partida pressupostària en el pressupost municipal 2020 per finançar la redacció d’aquest Pla, per part d’organismes especialitzats, com instituts universitaris o consultores.

El Pla Estratègic de Turisme 2017-2020 es va redactar tenint en compte el context socioeconòmic de la localitat, la infraestructura turística, els recursos patrimonials, naturals, culturals, socials, etc. i es van sumar diferents punts de vista, a través de taules de participació integrades per tots els grups municipals, empresaris i col·lectius. La seua implantació ha suposat introduir nous productes turístics com el calendari anual d’activitats turístiques, apostar pel turisme cultural aprofitant els recursos arquitectònics d’Alcalà -amb les rutes guiades de L’Herència del Temple- i consolidar la presència d’Alcalà-Alcossebre, com a destinació turística, en xarxes socials i plataformes on-line.

“El turisme és un sector molt dinàmic i canviant, de manera que davant la caducitat de l’actual Pla Estratègic, no podem aturar-nos i hem de tindre present ja la redacció del proper Pla que ens ajude a explorar noves oportunitats de mercat per Alcalà-Alcossebre, a nivell turístic”, ha explicat l’alcalde Francisco Juan.

Últimas noticias

Contenido relacionado