miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre organitza una jornada per a recollir residus a la Serra d’Irta

L'acció, inclosa en el programa de la II Setmana de la Sostenibilitat, tindrà lloc el dissabte 28, amb autobusos gratuïts que eixiran des d'Alcalà i Alcossebre.

L’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre ha organitzat una jornada de recollida de residus Clean Up, dins de les activitats de la II Setmana de la Sostenibilitat que este any està dedicada a conscienciar sobre el canvi climàtic.

La jornada tindrà lloc el dissabte 28 de setembre entorn del Parc Natural de la Serra d’Irta, en concret a la zona de Cala Blanca d’Alcossebre. Per fomentar la participació dels veïns, l’Ajuntament disposarà autobusos amb eixida des d’Alcalà a les 9.00h des de la parada situada al costat del camp de futbol i des d’Alcossebre, amb eixida des del carrer Colom. També es pot acudir directament a Cala Blanca a les 9.30h. L’activitat, que durarà fins a aproximadament les 13.00 hores, està pensada per a qualsevol mena de persona, amb especial interés per a famílies amb xiquets i xiquetes, per tal d’implicar els més petits en la cura del medi ambient i en una correcta gestió dels residus.

En anteriors edicions de Clean Ups organitzades entorn de la Serra d’Irta, els principals residus que s’han localitzat estaven composts per plàstics, metalls, vidre, tèxtil, paper i cartó i burilles.

Per part del regidor de Medi Ambient, Juan Carlos Barceló, s’insisteix que “tots els veïns que ho desitgen poden participar i aprofitar, a més, els autobusos gratuïts que ens conduiran fins al lloc on realitzarem l’activitat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado