martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alcalà-Alcossebre amplia el sistema de recollida de pluvials en la zona de les Fonts

Ja estan en marxa les obres d'ampliació i millora del sanejament de les instal·lacions per a la recollida de pluvials.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre continua amb el desenvolupament del Pla de Sanejament Municipal, executant l’ampliació de les instal·lacions destinades a la recollida de les aigües pluvials des de la rotonda de les Fonts fins al carrer Jai Alai.

Les obres, que tenen un cost de 120.00 euros a càrrec exclusivament de les arques municipals, ja han començat i són visibles els nous conductes que s’estan instal·lant i que faran possible un drenatge òptim i sostenible. Aquests nous sistemes de recollida captaran les aigües pluvials i les conduiran a la zona del Passeig Marítim on es drenaran infiltrant-se en el terreny. Aquesta obra impedirà que es produisquen acumulacions d’aigua, en cas de produir-se pluges fortes, que podien entrar en els edificis. La realització de l’obra es va adjudicar el passat mes de juliol però es va decidir posposar l’inici per evitar molèsties durant el període estival.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “com en totes les accions previstes en el Pla de Sanejament, amb aquesta obra contribuïm a modernitzar la xarxa de sanejament, optimitzar el seu funcionament i que resultin el més eficient possible” i destacava que “a la zona de les Fonts s’ha fet un important esforç per anar renovant dotacions, ja que es trobaven antiquades i amb problemes a causa de no comptar amb un sistema de recollida d’aigües pluvials”.

Últimas noticias

Contenido relacionado