06:03 - lunes, 4 marzo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Un jutjat de Vinaròs obri judici oral a l’acusat d’assassinar a la seua parella

La vista oral haurà de celebrar-se davant un tribunal de jurat en l'Audiència de Castelló.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Vinaròs ha decretat l’obertura de judici oral per un delicte d’assassinat contra el jove acusat de matar a la seua núvia i esquarterar després el seu cadàver per a fer-ho desaparéixer.

L’acte estableix que l’òrgan competent per a l’enjudiciament d’estos fets és un tribunal del jurat de l’Audiència Provincial de Castelló. A més, requereix a l’acusat perquè deposite una fiança de 280.000 euros a fi de cobrir les possibles responsabilitats civils.

Els fets van ocórrer durant la matinada del 17 de febrer de 2019, quan la parella va mantenir diverses discussions tant en el seu domicili de Vinaròs com en una discoteca de la localitat.

Segons la resolució, de les diligències d’investigació practicades es desprén que l’home va atacar per sorpresa a la seua companya en l’habitatge i la va matar a colps.

En els dies posteriors, presumptament, va esquarterar el cadàver amb l’ajuda d’una tercera persona que no ha sigut identificada i el va enterrar en una fossa que va excavar en un paratge situat en la localitat tarragonina d’Ulldecona.

A continuació va vendre a un company de treball el telèfon mòbil de la morta i va comunicar als familiars d’esta, que li preguntaven pel seu parador davant la falta de notícies d’ella, que havia marxat de manera voluntària a Alemanya després d’una discussió, tal com recull l’acte.

El presumpte assassí va denunciar finalment la desaparició de la seua núvia el 7 de març de 2019, però va acabar sent detingut el 5 d’abril d’aqueix mateix any. L’endemà passat del seu arrest, van ser localitzats les restes mortals de la xica en la finca rústica on es trobaven enterrats.

Últimas noticias

Contenido relacionado