sábado, 18 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real aprova habilitar el Convent Espai d’Art per a la celebració de noces civils de manera gratuïta

Este espai es posa a la disposició dels contraents, lliure del pagament de taxes, com a alternativa al saló de plens, que ara com ara està inhabilitat per a estes cerimònies.

La Junta de Govern Local ha aprovat hui habilitar l’edifici del Convent Espai d’Art com a espai per a la celebració de matrimonis civils de manera gratuïta. Així les coses, i atés que el saló de plens de l’Ajuntament està de moment inhabilitat per a estes cerimònies a causa de la situació derivada de la crisi sanitària, es garanteix un emplaçament municipal sense cap mena de cost per als contraents.

L’ús d’este edifici per a noces civils estarà exempt del pagament de taxa i en principi esta nova ubicació s’aplicarà de manera temporal, a causa de la situació de crisi sanitària per a un millor desenvolupament d’estes cerimònies complint amb la normativa de prevenció, ja que la intenció és que en un futur les noces civils puguen tornar a celebrar-se en el saló de plens de l’Ajuntament.

Esta decisió no afecta altres emplaçaments municipals en els quals també està regulada la celebració de matrimonis civils com són la Casa dels Mundina, la Sala de les Cavallerisses del Termet i la Casa de Polo, en els quals sí que hi ha establida una taxa per la seua utilització, i que es mantenen com fins ara.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat també hui els plans de desescalada presentats per les regidories de Joventut i Turisme per a la reobertura d’instal·lacions i la represa d’activitats. En el cas de Joventut, l’Espai Jove es reobri per a l’expedició del Carnet Jove, sempre amb cita prèvia, així com per a reprendre els programes JOOP (Jove Oportunitat) i els cursos de manipulació d’aliments i de monitor de temps lliure.

Tant la sol·licitud per al Carnet Jove com l’atenció al públic en l’Espai Jove serà amb cita prèvia a través del telèfon 964 547 203 o per correu electrònic a [email protected].

En Turisme, es reprenen les visites turístiques guiades per la ciutat. Amb un grup màxim de 30 persones, es podran fer visites exteriors al Termet, al centre de la ciutat i els voltants.

Els guies hauran de portar màscara, es donaran les explicacions mitjançant altaveu i no es repartirà cap mena de fullet. Les visites tenen una duració de dos hores i la seua inscripció a l’activitat haurà de ser amb cita prèvia, via telefònica 964 547 248 o per correu electrònic [email protected].

Últimas noticias

Contenido relacionado