sábado, 18 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real felicita els veïns pel seu civisme en les ‘no festes’ i per la falta d’incidents

La regidora de Seguretat, Silvia Gómez, explica que només la nit de l'últim dissabte "ens va sorprendre que es registraren una desena de cridades per música alta en algunes cases però sempre en domicilis particulars i no en cap penya"

“Hem d’agrair a la ciutadania el seu bon comportament assumint les circumstàncies d’estes ‘no festes’, hui ho parlava amb l’alcalde. No hem tingut cap problema ni en les penyes ni en incidents però sí que cal dir que este cap de setmana ha sigut complicat”. Així valora la regidora de Seguretat de l’ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, en declaracions a Actualitat Valenciana, l’actitud que han tingut els vila-realencs durant la setmana de festes del Patró, anul·lada per la covid-19.

“Pel que fa als avisos, este cap de setmana, dissabte, sí que ens ha sorprés un poc que es van rebre una desena d’avisos de veïns per música alta però que ha sigut en domicilis. Queixes de veïnats de gent que s’havien reunit i molestaven, però a banda d’això, la ciutadania ha estat un exemple de responsabilitat”, comenta Gómez.

Així mateix, la regidora també reconeix que el dia de la Xulla era el que més van patir. “Ens feia por que la gent es saltara la prohibició i que algú isquera a fer foc al carrer perquè vam observar que en els supermercats no quedava ni carn, però no vam tindre cap incident”.

PROP DE 130.000 MASCARETES

D’altra banda, pel que fa a altres mesures com la del comportament de la gent durant el canvi de fase, la responsable de Seguretat reconeix que amb la conversió en zona de vianants d’alguns dels vials de la ciutat per mantenir la distància social, la gent s’està comportant molt bé.

A més, recorda que quan es passe a la fase 2, l’ajuntament repartirà unes altres 15.000 mascaretes per al xicotet comerç i per a aquells bars que no havien pogut obrir perquè no tenien terrassa. Així, amb este nou repartiment s’arribarà a les prop de 130.000 mascaretes que s’han fet arribar a la població. “On hem d’incloure també les que s’han repartit per a comerços, residències de persones majors, de gent amb diversitat funcional, en esglésies, i en altres col·lectius”.

Últimas noticias

Contenido relacionado