lunes, 24 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real ‘convida’ als veïns a rememorar Sant Pasqual des de casa

L'ajuntament ha posat en marxa una campanya informativa on recorda a la població que les festes, enguany, caldrà celebrar-les en la intimitat de cada espai familiar

L’ajuntament de Vila-real posa ha posat en marxa estos dies una campanya informativa on recorda a la població que les festes de Sant Pasqual enguany toca “rememorar-les des de casa”.

El consistori apel·la així el civisme i la responsabilitat dels seus veïns per a fer memòria a la ciutadania que, exepcionalment, en esta ocasió, també actes tan populars, com ara la nit de la ‘Xulla’ del dilluns que tradicionalment és punt de trobada obligatòria d’amics, famílies i penyes, haurà de celebrar-se en la intimitat de cada llar.

A més, cal tindre en conter que un altre factor que se suma en esta crida de sensatesa és que si finalment la Comunitat passa a la fase 1 de desescalada en estes dates, és molt possible que l’eufòria anime a més d’una persona a tractar de reprendre algunes celebracions vinculades a esta setmana de festes.

Amb tot, caldrà esperar a veure si augmenten les sancions per incompliment de les mesures establertes estos dies o si en canvi, la campanya genera l’efecte desitjat.

Últimas noticias

Contenido relacionado