viernes, 24 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Tres accidents ciclistes en poques hores a Castelló

SAMU assisteix a tres ciclistes ferits en diferents punts de la província de Castelló.

A les 20.50 hores d’ahir, van trobar un ciclista tendit en el sòl inconscient, al costat de la seua bicicleta, en el camí ral de Borriol, encreuament amb la rambla de la Vídua d’Almassora.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va assistir a l’home de 43 anys per traumatisme cranioencefàlic. Després de ser estabilitzat, va ser traslladat a l’hospital General Universitari de Castelló.

Poc després, a les 21.15 hores es va alertar al CICU que una dona també amb bicicleta estava inconscient en el sòl, a l’altura de la rotonda de l’N-340 amb l’N-332, en terme municipal de Vinaròs.

Una unitat del SAMU va assistir a la ciclista de 49 anys per traumatisme cranioencefàlic amb otorràgia i va ser evacuada a l’hospital Comarcal de Vinaròs. Després es va sol·licitar un transport secundari des d’este centre hospitalari fins a l’hospital General Universitari de Castelló, la dona va ser traslladada també en una ambulància de suport vital avançat.

Finalment, a les 21.50 des del Punt d’Atenció Continuada de Peníscola es va sol·licitar al CICU una unitat de Suport Vital Bàsic per a assistir a un altre ciclista, un home de 62 anys, amb traumatisme cranioencefàlic i intoxicació etílica.

Fins allí es va desplaçar l’ambulància SVB i en ella es va traslladar al ferit a l’hospital Comarcal de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado