domingo, 14 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’ajuntament ha repartit mascaretes al grup San Lorenzo per considerar-los ‘població vulnerable’

El portaveu de l'equip de govern puntualitza que no és el primer repartiment que es fa i que "hi ha gent que per les seues condicions socioeconòmiques li pot costar més tindre una mascareta i per això ahí està l'ajuntament per a ajudar".

El portaveu de l’equip de govern a Castelló, Rafa Simó, ha explicat este dijous en roda de premsa que des de l’ajuntament “s’han repartit mascaretes” al barri afectat pel brot de coronavirus a la capital de la Plana.

La raó que justifica este repartiment i més tenint en conter les recriminacions i desacords que s’han produït al respecte entre els grups municipals des de l’inici de pandèmia, al voltant de si l’ajuntament havia de repartir o no mascaretes respon esta vegada “a raons de vulnerabilitat“, segons ha apuntat Simó.

“Nosaltres sempre hem defensat que el repartiment de mascaretes havia d’estar justificat i que havia de ser per aquells col·lectius que més ho necessitaren (…) i evidentment si som coneixedors de què hi ha un brot a una zona específica el que fem és dotar de mascaretes a la població més vulnerable”, ha aclarit el portaveu.

Tanmateix, Simó ha matisat que a la població més vulnerable significa que “hi ha gent que per les seues condicions socioeconòmiques li pot costar més tindre una mascareta i per això ahí està l’ajuntament per a ajudar”.

D’altra banda, també cal recordar, que des de Sanitat, també s’han intensificat les mesures de neteja i desinfecció en esta zona.

Últimas noticias

Contenido relacionado