jueves, 23 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Blanch (PSPV-PSOE) demana “mantenir l’alerta” pese a l’alleujament de les restriccions de la Fase 3

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic assisteix a la primera reunió presencial del partit des que es decretara l'Estat d'Alarma.

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha valorat el fet que totes les comarques han passat a la tercera i última fase de la desescalada que s’inicia hui i demana “mantenir l’alerta” pese a l’alleujament de les restriccions. Blanch ha fet estes declaracions en la que ha sigut la primera reunió presencial del partit des de la declaració de l’Estat d’Alarma el 14 de març i que ha tingut lloc esta vesprada en la seu de Castelló de la Plana.

“Este avanç suposa un pas més per a la reactivació de l’economia i, per a seguir en eixa línia, hem d’actuar amb responsabilitat i sentit comú, sense oblidar que l’objectiu principal és la salut de les persones”, ha assenyalat Blanch. És per això que el dirigent socialista provincial incideix en la necessitat de ser conscients que “el perill persisteix”, que “encara existeix el risc de contagi” i que “un sol brot podria suposar l’inici d’una altra pandèmia en l’àmbit nacional”.

En este sentit, Blanch insta a “no abaixar la guàrdia” i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i indicacions de protecció com la distància social, la higiene de les mans i l’ús de les màscares. A més, el dirigent socialista de les comarques de Castelló ha volgut fer una especial crida als i les joves perquè seguisquen “igual de conscienciats que el primer dia perquè el virus segueix a l’aguait”.

Finalment, Blanch s’ha sumat al missatge d’agraïment del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en el dia que es compleixen tres mesos de confinament. “Han sigut moltes setmanes comptant amb el millor equip, cinc milions de valencians i valencianes, als que hem de transmetre tot el nostre agraïment. Ara comencem a preparar la reconstrucció i el futur, per al qual la unió continuarà sent la nostra arma més forta davant la dificultat”, ha conclòs.

Primera reunió presencial després de decretar-se l’Estat d’Alarma

D’altra banda, cal assenyalar que la Casa del Poble (Carcaixent, 25 Castelló de la Plana) ha acollit esta vesprada la primera reunió presencial des que es decretara l’Estat d’Alarma el passat 14 de març i a la qual han assistit: el secretari provincial del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch; la presidenta Rosa Marco; la secretària d’Organització i alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez; la vicesecretària Mari Carmen Aguilella; el vicesecretari i diputat nacional, Germán Renau; i la vicesecretària i senadora Ana Edo.

Últimas noticias

Contenido relacionado