sábado, 25 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les platges de Castelló perden 2 banderes blaves

La platja del Serradal a Castelló i la Platja Sud a Peníscola perden el distintiu de qualitat i la província se situa en 31 distincions a la qualitat de serveis.

De les 148 banderes blaves aconseguides a la Comunitat Valenciana, 31 corresponen a les platges de la província de Castelló. Tot i que són 2 menys que les aconseguides l’estiu passat, ja que Castelló perd la distinció a la platja del Serradal i Peníscola, la de la platja Sud.

Així, Benicàssim es situa amb 5 banderes com a la localitat castellonenca amb més distintius de qualitat i serveis, seguida d’Orpesa, Alcalà de Xivert i Moncofa amb 4 distintius cadascuna.

També lluiran bandera blava, les següents platges de la província: a Vinaròs (Fortí i For a Forat); a Benicarló (Morrongo i el Caragol de mar). La platja Nord a Torreblanca; Les Amplàries, Morro de Gos, la Conxa i les Plagetes de Bellver a Orpesa; La Platja Nord a Peníscola, Voramar, l’Almadrava, Torre de Sant Vicent, els Terrers i Heliòpolis a Benicàssim i les platges del Pinar i el Gurugú de Castelló.

A la Plana Baixa tenen bandera blava les platges de l’Arenal i el Grau-Malva-rosa de Borriana; el Grau, Pedra Rotja, Masbó i Estanyol de Moncofa; els Casis i el Cirerer de Xilxes i Casablanca d’Almenara i la platja de Marines de Nules.

Últimas noticias

Contenido relacionado