domingo, 23 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola programa la segona entrega de vals d’alimentació a les famílies

L'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola està treballant ja en la programació d'una segona fase d'entrega de vals per bescanviar per compres en alimentació en la població.

Durant les últimes setmanes s’ha facilitat este tipus de xecs per menjar a un total de 60 famílies, que podran disposar d’articles de primera necessitat durant un mes; amb esta finalitat, la Regidoria de Benestar Social ja ha destinat 12.450€.

La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha avançat que la intenció “és destinar un import similar al de la primera fase d’entrega” i ha explicat que s’estan avançant els tràmits des del servei per poder programar, amb les llistes dels beneficiaris, esta segona tanda.

Des dels Serveis Socials municipals, des que es va iniciar la crisi sanitària i es va decretar l’estat d’alarma, ha facilitat a 35 famílies més prestacions d’emergència social, prestacions socials a 50 famílies afectades greument per esta situació d’excepcionalitat, a més dels vals per menjar.

En total, 145 unitats familiars que han requerit la col·laboració dels Serveis Socials municipals.

En esta línia de col·laboració, el Banc d’Aliments de Castelló ha facilitat, fins al dia d’avui, proveïment de productes de primera necessitat a 58 famílies de la població i, esta mateixa setmana, Creu Roja fa entrega de 20 lots més d’aliments, amb la qual cosa se suma un total de 407 famílies ateses.

L’alcalde de la població, Andrés Martínez, ha volgut transmetre el seu missatge de “compromís i suport” a tot el personal municipal i voluntaris que estan facilitant esta tasca, molt especialment a la treballadora social i tot l’equip de l’àrea de Serveis Socials, “el nostre compromís és no deixar ningú enrere, esta crisi està sent i serà dura i el nostre Ajuntament estarà al costat dels qui més ens necessiten” ha assegurat.

Des del departament s’han tramitat ja també un total de 26 sol·licituds de la Renda Valenciana, de les quals 16 ja han sigut aprovades, 6 estan pendents de resolució i 4 pendents d’estudi.

Últimas noticias

Contenido relacionado