10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola homenatjarà a la seua Patrona al setembre

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha donat compte a la Junta de Govern Local de la celebració dels oficis religiosos que tindran lloc en el municipi el mes de setembre en honor la novena de la Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana.

Els celebracions religioses que es duren a terme estaran adaptades a la nova normalitat i a les mesures de seguretat establides per a esta mena d’esdeveniments. Responent a la proposta del rector de Peníscola, Mossén Ricardo Fígols, tant els horaris com els emplaçaments dels actes en honor a la Mare de Déu respectaren les restriccions sanitàries. De l’1 al 7 de setembre les celebracions religioses seran als 09.00h en la parròquia de Santa María de la Mar, amb un aforament de 120 persones, i als 22.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, a l’aire lliure.

D’altra banda, el 8 de setembre és festejarà amb l’ofici religiós als 11.00h en la parròquia de Santa María de la Mar, respectant l’aforament establit, i als 20.00h en l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana.

El Dia de la Patrona, 9 de setembre, tots els actes religiosos tindran lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana a l’aire lliure, el primer als 11.00h i el segon als 20.00h.

“Atesa la situació en la qual ens trobem, este mes de setembre serà diferent, però no per això renunciarem a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

Últimas noticias

Contenido relacionado