sábado, 20 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Orpesa suspén les festes de Sant Joan i Sant Pere

La regidora de l'àrea, Jennifer Casañ, lamenta la cancel·lació i recalca que "són dos cites que congreguen a milers de persones i hem de vetlar per la protecció de tots".

L’Ajuntament d’Orpesa ha anunciat la cancel·lació de les festes de Sant Joan i Sant Pere, que havien de celebrar-se les nits del 23 i el 28 de juny, respectivament, a causa de la prolongació de l’estat d’alarma.

Així ho ha comunicat la regidora encarregada de l’àrea, Jennifer Casañ, qui ha lamentat “no poder acollir estes celebracions que marquen l’inici de l’estiu en el nostre municipi i que congreguen a milers de persones”.

“En estos moments, la nostra màxima prioritat és prevenir possibles contagis, per la qual cosa hem d’evitar, ara com ara, la celebració d’actes multitudinaris”, incideix la regidora. En este sentit, Casañ explica que “estem endinsant-nos en la nova normalitat i hem de ser responsables” i adverteix “que en esdeveniments com la nit de Sant Joan o Sant Pere és molt difícil poder garantir i controlar la distància de seguretat entre persones”.

Amb tot, la regidora ha avançat que “estes celebracions, que cada any reuneixen nombrosos grups de famílies i amics a les nostres platges, tornaran a celebrar-se amb totes les garanties l’any vinent amb un programa carregat de novetats per al gaudi de majors i xicotets”.

Últimas noticias

Contenido relacionado