02:03 - martes, 5 marzo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Ajuntament d’Onda implanta un servei gratuït per a digitalitzar les cartes dels establiments hostalers

El client podrà consultar el menú directament en el seu mòbil mitjançant l'escaneig d'un codi QR com a mesura preventiva

L’Ajuntament d’Onda ha decidit tirar una mà al sector hostaler per a facilitar-los la seua reobertura i ha habilitat un servei gratuït amb la finalitat de digitalitzar les cartes i menús dels establiments, com a mesura preventiva i higiènica enfront de la Covid-19.

D’aquesta forma, el servei d’Informàtica i Innovació del consistori ha desenvolupat una plataforma tecnològica mitjançant la qual els hostalers podran pujar les seues cartes i convertir-les en codis QR que després el client podrà escanejar i consultar en el seu propi telèfon mòbil, evitant el contacte físic amb el menú.

Balla: “Volem ser útils al sector i facilitarles la seua obertura amb l’adaptació a totes les normes preventives davant la Covid-19”

Per a sol·licitar aquest servei, els hostalers han d’accedir i emplenar el formulari habilitat en la web municipal www.onda.es. Després, des de l’Ajuntament se li facilitarà el codi QR personalitzat per al seu establiment i se li donarà accés a la plataforma tecnològica perquè puga actualitzar el menú, de manera àgil, totes les vegades que considere.

“Volem oferir un valor afegit als restaurants i bars perquè aquesta digitalització servisca d’impuls per a reactivar novament l’economia, i garantir la màxima seguretat i protecció als clients. L’objectiu d’aquest govern municipal no és un altre que ser útils al sector i facilitares la seua obertura amb l’adaptació a totes les normes preventives davant la Covid-19”, ha destacat la regidor de Promoció Econòmica, Maria Balla.

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que aquesta era una de les propostes consensuades en el pacte ‘Tots per Onda’ entre totes les forces socials, econòmiques i polítiques de la ciutat. A més, entre les propostes econòmiques del pacte per a sumar oportunitats també s’inclouen unes altres de gran importància que l’Ajuntament ja ha posat en marxa com la campanya de conscienciació per a incentivar el consum en comerços locals i disseny de l’aplicació destinada a la venda online Onda Shopping, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló. Les ajudes a autònoms, el Pla Nova Oportunitat per a fomentar l’ocupació o les ajudes a empreses que contracten veïns d’Onda són unes altres de les mesures en les quals ja s’està treballant.

Últimas noticias

Contenido relacionado