sábado, 20 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules compleix un mes sense que l’alcalde cree les taules de treball per a reactivar l’economia

La proposta del PP de constituir fòrums sectorials i que es va aprovar en ple segueix sense data “mentre famílies, autònoms, empreses i pimes urgeixen inversió”.

Nules ha complit un mes des que el maig passat s’aprovara en ple la seua proposta per a crear taules sectorials de treball i traçar un pla d’activació econòmica del municipi. La iniciativa, que la portaveu del PP a Nules va plantejar personalment a mitjan passat mes de maig als portaveus dels grups polítics, es va aprovar en comissió amb l’abstenció de l’equip de govern, si bé en el ple es va votar per unanimitat la seua constitució.

De l’acord ha passat un mes i “no sabem res de la seua posada en marxa”, ha reconegut la pròpia portaveu, María Victoria Marzal. “La situació de Nules, a nivell econòmic, és molt crítica. Per això considerem que una eina útil per a traçar un pla d’activació econòmica seria crear fòrums de treball que permeteren analitzar, de la mà dels agents socials implicats, les accions més convenients a desenvolupar per a evitar que la crisi sanitària atacara l’economia”.

En aquest sentit, des del PP “hem estat des del minut zero donant suport a les accions empreses per l’equip de govern per a salvar aquesta tragèdia sanitària i aportant els coneixements dels nostres regidors, alguns professionals sanitaris, amb l’objectiu que Nules romanguera immune al COVID-19”.

Aquesta lleialtat, no obstant això, “no ha sigut recíproca”. “S’ha aconseguit un acord que és urgent desenvolupar i que des de fa un mes l’alcalde ignora i va per lliure”. “És fonamental que Nules es pose a la feina per a treballar ja en un pla de recuperació”. “Fer-ho amb la mateixa celeritat amb la qual s’aprova un pressupost que permeta pagar als proveïdors els prop d’un milió d’euros en factures que l’alcalde no ha abonat als autònoms”. “Per a treballar per Nules, ens tindran al seu costat sempre. Perquè l’objectiu és que el nostre poble siga capaç de superar aquesta crisi amb totes les garanties”, ha considerat la regidora del PP.

Últimas noticias

Contenido relacionado