viernes, 21 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El ‘Mercat del Dilluns’ obri el dia 22 però només amb alimentació

La resta de parades no està previst que s'incorporen fins al dia 6 de juliol segons ha confirmat l'ajuntament de Castelló

El dilluns que ve Castelló tornarà a tindre Mercat del Dilluns, això sí, de moment obriran només les parades d’alimentació amb la qual cosa podran ocupar també més espai en el recinte. Així ho ha confirmat el portaveu a l’ajuntament de Castelló, Rafa Simó en explicar la proposta de l’alcaldessa relativa a la reobertura que ha passat este dijous per la Junta de Govern, “la primera en què hem estat tots els membres després d’estos últims mesos”, ha comentat Simó.

Pel que fa a la resta de parades tèxtil, calcer, etc. es preveu que no serà fins al 6 de juliol que podran estar obertes.

Quant als accessos, Simó ha recordat que seran controlats per protecció civil i efectius municipals per a evitar aglomeracions i ajustar-se a les mesures de seguretat establertes.

D’altra banda, també s’ha referit al procés de remunicipalització de la gestió del mercat del dilluns que ha iniciat l’ajuntament, encara que “de moment només afectarà en concret al mercat i no a la resta d’usos d’este espai”, hi ha matisat el portaveu del govern. Encara que tampoc ha descartat ni confirmat que en un futur la municipalització pogués estendre a altres activitats que es puguen desenvolupar allí, “ja ho veurem segons com vagen les coses”, ha conclós.

Últimas noticias

Contenido relacionado