sábado, 25 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Ajuntament d’Orpesa obri al públic amb cita prèvia

La mascareta serà necessària per a accedir a l'edifici, a l'interior es prendrà la temperatura als ciutadans i hi ha indicacions per a respectar la distància social.

L’Ajuntament d’Orpesa ha obert esta setmana al públic, després de més de dos mesos sense poder atendre de manera presencial, aplicant les mesures de seguretat que la situació requereix per a evitar el contagi del coronavirus. Entre elles, destaca la cita prèvia, és a dir, tots aquells que hagen de realitzar alguna gestió en el consistori hauran de sol·licitar-lo abans trucant al telèfon 964 31 01 00.

D’aquesta manera, l’alcaldessa, María Jiménez, ha destacat que es poden realitzar gestions com ara “tramitar consultes, efectuar queixes i suggeriments, sol·licitar el certificat electrònic i empadronar-se, entre altres tràmits”. “La resta de departaments també obrirà i atendrà el públic sempre que s’haja requerit la cita prèvia”, ha remarcat.

Així, Jiménez ha explicat que per a accedir a l’edifici “s’haurà d’anar proveït de màscara i, en el cas que alguna persona no dispose d’ella, li la proporcionarà l’Ajuntament. També caldrà desinfectar-se les mans amb gel, que trobaran a la porta d’entrada”. A més, ha recordat que tots els taulells que atenen el públic “compten des de fa setmanes amb pantalles de protecció”.

Així mateix, la primera edil ha assenyalat que en el sòl “s’han col·locat una sèrie d’indicacions dirigides als usuaris amb la finalitat que respecten la distància social de dos metres de separació i, per a evitar possibles contagis i poder garantir la protecció dels veïns, es mesurarà la temperatura a cada ciutadà que accedisca a l’Ajuntament”.

L’horari d’atenció serà de 9.00 a 14.00 hores, segons ha indicat la primera edil, qui ha recalcat que un dels departaments en els quals s’atendrà els veïns serà el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), que està situat en la planta baixa de l’edifici consistorial.

Últimas noticias

Contenido relacionado