domingo, 21 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Diputació dinamitza les nits d’estiu amb cinema

Els ajuntaments interessats poden sol·licitar el servei a través de la seu electrònica de la institució

La Diputació de Castelló dinamitzarà les nits estivals amb sessions de cinema familiar en localitats amb una població inferior de 400 habitants. Serà a través d’una línia d’ajudes que ha aprovat recentment l’equip de govern de José Martí, que s’ha marcat com a objectiu “fer especial l’estiu de moltes persones a través de la promoció de l’oci i la cultura en família”.

Des de l’àrea de Cultura, impulsora d’aquesta iniciativa, la diputada Ruth Sanz ha animat els ajuntaments a que sol·liciten l’ajuda. Ho podran fer, segons ha informat, a través de la seu electrònica de la Diputació. Comptaran amb un termini de set dies hàbils a contar des d’ahir divendres.

Sanz ha explicat que hi haurà un catàleg de cinc films per a totes les edats. D’acord al contracte de servei, es faran 47 sessions durant els mesos de juliol, agost i setembre, amb un màxim de tres per localitat.

Els municipis als quals se’ls adjudique la subvenció no rebran cap quantitat econòmica, sinó que se’ls assignarà amb caràcter gratuït el servei de cinema d’estiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado