08:02 - martes, 27 febrero 2024

Noticias de Castellón y provincia

Una al·lusió del PP al ‘nivell intel·lectual de l’equip de govern’ enfronta a Marco i Carrasco

L'aprovació d'una modificació de crèdit de 3,5 milions d'euros per amortitzar deute ha estat l'únic punt del Ple extraordinari de l'ajuntament de Castelló d'este 4 de juny i on s'ha produït l'acalorat encreuament d'acusacions entre PP i PSOE

L’aprovació de la modificació de crèdit de 3,5 milions d’euros per amortitzar deute ha estat l’únic punt del Ple extraordinari celebrat este 4 de juny.

Un pagament necessari per a ajustar-se a la legalitat que obliga els ajuntaments a destinar romanents a l’amortització del deute, com s’ha recordat al plenari però del que tant Podem com Compromís han mostrat la seua oberta discrepància tot i el seu vot favorable. De fet també des de les files socialistes, s’ha referenciat a l’article 32 de la Llei Montoro.

Tot o i això, pot ser el més rellevant d’este plenari, no ha estat el debat o les explicacions de vot sinó l’acalorada discussió que ha protagonitzat Marco primer amb el regidor popular Juan Carlos Redondo, quan li ha demanat que retirara l’afirmació de què l’ajuntament tenia informació privilegiada sobre la Covid i el popular li ha contestat afirmant que es tractava d’una ironia però que el seu enteniment “depenia del nivell intel·lectual de les persones”, i després amb la portaveu popular.

Esta nova afirmació ha portat tant al regidor socialista José Luís Sales i a l’alcaldessa que l’ha qualificada de “necedad” a demanar-li que la retirara. Un fet que ha portat a un intens enfrontament entre Amparo MarcoBegoña Carrasco.

Últimas noticias

Contenido relacionado