viernes, 21 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El TAD resol en favor del CD Castellón el recurs del Villarreal

Per tant el CD Castellón manté la seua primera plaça del Grup III en conservar els tres punts d'aquell partit.

EL CD Castellón i el Villarreal CF esperaven el dictamen final del TAD, el Tribunal d’Arbitratge Esportiu, sobre el cas de “alineació indeguda” en el famós derbi de la primera volta. Si el TAD li donava la raó als groguets aquests podrien llevar-li la plaça de play-off d’ascens (o potser ascens directe si no s’arriba a jugar la Promoció) als albinegros.

Recordem que la Jutgessa Única de competició va determinar “alineació indeguda” del filial groguet perquè, en l’últim tram d’aquell derbi en Castàlia, el Villarreal B el va acabar disputant la trobada amb menys de set futbolistes inscrits en la plantilla del primer filial. Alguna cosa que segons l’article 223 del reglament l’estableix així. El Villarreal va exposar en el seu argumentari que la denúncia del Castellón es va interposar sense utilitzar el programa informàtic habilitat per a això.

Finalment, el TAD en el seu dictamen ha desestimat les al·legacions del Villarreal CF. Per tant el CD Castellón manté la seua primera plaça del Grup III en conservar els tres punts d’aquell partit, que tant el Comité de Competició com el Comité d’Apel·lació de la RFEF li van atorgar després d’estudiar el cas. El CD Castellón jugarà el play-off com primer.

El CD Castellón ja ha reaccionat amb aquest tuit:

Últimas noticias

Contenido relacionado