viernes, 21 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El FIB retornarà abonaments comprats de forma física als veïns de Benicàssim el 2 de juny

En cas que el comprador original no puga acudir, podrà enviar una altra persona en el seu lloc.

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que el passat 18 de maig va anunciar la seua cancel·lació a causa de la situació d’emergència sanitària global per la qual està passant la població, obrirà les portes el pròxim 2 de juny per a rebre tots els veïns de la ciutat que hagen comprat de manera presencial el seu abonament FIB 2020 i així gestionar el seu reembossament.

Els empadronats a Benicàssim que van comprar el seu abonament de forma física el 3 de desembre del 2019 podran sol·licitar el reembossament de forma presencial el dia 2 de juny, de 10.00 a 19.00 hores en el Poliesportiu Municipal.

El formulari es pot descarregar ací

Per a gestionar el reembossament de les entrades és imprescindible presentar l’Abonament General o VIP original, fotocòpia del DNI i el document de reembossament imprés, complet i firmat.

En cas que el comprador original no puga acudir, podrà enviar una altra persona en el seu lloc. En aquest cas, la persona que vaja a retornar l’entrada haurà de portar l’entrada original, la còpia del seu DNI i el document firmat per la persona que s’encarregarà de sol·licitar el reembossament, segons ha informat l’organització en un comunicat.

Últimas noticias

Contenido relacionado