martes, 16 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El concert de Reis de la Banda Municipal i el Cor infantil de Castelló ompli l’Auditori

Una original posada en escena de 'El Príncep i el Captaire' junt el treball de la directora del cor, Isabel Villagar i del director de la banda, Marcel Ortega van fer que la trobada anual solidària, esta vegada a favor del Telèfon de l'esperança, fos tot un èxit.

Les veus del Cor Infantil de Castelló, la professionalitat de la Banda Municipal amb el seu director, Marcel Ortega, i el saber fer de la directora coral, Isabel Villagar, van aconseguir l’atenció i els aplaudiments d’un ‘exigent’ públic que este diumenge va omplir la Sala Simfònica de l’Auditori castellonenc.

El concert anual de Reis, enguany va tindre un important rerefons social i va dedicar els donatius al Telèfon de l’Esperança. Per això, també la temàtica va versar sobre una adaptació de l’obra, ‘El Príncep i el Captaire’ que tres actors de la companyia teatral Improplana van portar sobre l’escenari en perfecta harmonia amb veus i música, per fer palelesa la realitat del quart món.

De la mà de la directora Isabel Villagar, i amb la complicitat dels músics, els 40 xiquets i xiquetes del Cor Infantil van interpretar, Celtic Child‘, ‘Mad World‘, ‘Que se vengan los niñosi la nadala ‘El desembre Congelat’ en versió per a veu i banda.

Amb tot, i amb uns aposentadors d’excepció, –els mateixos actors amb la indumentària de captaire- que anaven acomodant el públic mentre jugaven amb els xiquets, el concert va agradar a grans i menuts. Poc més d’una horeta que va acabar amb la dedicatòria d’un bon dia de Reis per part del Cor, amb llenguatge de signes.

Últimas noticias

Contenido relacionado